Verbondenheid Met Jezelf


Visies > Algemeen / Geen > Advies > Verbondenheid Met Jezelf


Verbondenheid Met Jezelf
driessen, Manager, Netherlands

Mensen zijn vaak niet meer verbonden met zichzelf en al helemaal niet verbonden met de omgeving.


In deze maatschappij, zijn mensen bezig met het verleden of met de toekomst. We gebruiken, middelen ( materialen of communicatiemiddelen) als doel om ons leven inhoud te geven. Wat we niet zien is dat we steeds verder van onszelf af staan.

Hoe kun je weer verbonden zijn met jezelf, in je lichaam zitten en in het nu leven.
Het begint met een gevoel (intuïtie) dat je niet meer lekker in je vel zit. Ga eens na wat je belangrijk vind in het leven, welke zaken zijn belangrijk en zijn het leven waard. Waar wordt je gelukkig van, wat voelt heel goed aan (intuïtie). Neem tijd voor jezelf. Quality time. Verward middelen niet met doelen. Een mooie auto aanschaffen is een middel. Op vakantie gaan en genieten van de natuur is een doel. Getrouwd zijn met je werk is een middel. Die goede vriend opzoeken is een doel. Ga je lijst na, wat zijn middelen, wat zijn doelen. Op het werk zie ik mezelf als een dirigent, ik leid op een vriendelijke aandachtige wijze mijn medewerkers en mijn gasten naar hun zelf.

Medewerkers beseffen dat ze dicht bij hun zelf blijven als ze met gasten werken, dat maakt het authentiek en waardevol. Gasten zichzelf laten ontdekken, dat kan alleen als de buitenwereld, buiten spel wordt gezet, zodat de binnenwereld naar voren kan komen. Een mooi woord hiervoor is het laten aarden van de gasten. Ik wil in balans zijn, mindfull bezig zijn, geaard zijn, genieten van het leven, verbonden zijn met mezelf en met de omgeving.


Reageer  |  Meer over de auteur  |  Meer over dit aandachtgebied

Over 12manage | Adverteren | Link naar 12manage / Citeer ons | Privacy | Suggesties | Gebruiksvoorwaarden
© 2022 12manage - The Executive Fast Track. V15.8 - Laatst bijgewerkt op: 25-6-2022. Alle namen ™ van hun eigenaren.