logo

Gelukkig een Crisis


Visies > Ethiek en Verantwoordelijkheid > Opinie > Gelukkig een Crisis


Gelukkig een Crisis
Marleen Hemmer  Director, Netherlands

De crisis is een mooi moment voor vernieuwing!Uiteraard vervelend voor mensen die lastig werk vinden of moeten reorganiseren, voor bedrijven die hard moeten werken om hun hoofd boven water te houden..
Toch geeft het je een boost om heel hard creatief te gaan nadenken. Je vraagt je af; ‘hoe gaan we deze uitdaging aan en gaan we er toch iets moois van maken?’
De crisis, niets ten nadele van mensen die er hard door getroffen zijn, geeft een ieder de mogelijkheid nieuwe gebieden te verkennen. Zo zijn er veel mensen op zoek naar nieuwe uitdagingen en projecten. Een mooi moment om het roer om te gooien, om nieuwe kwaliteiten van jezelf te ontdekken en op plekken te komen waar je eerder niet was geweest. De kunst is om die mogelijkheid te zien en niet te verzanden in klagen over wat er mis ging.

Deze uitdaging gaat ervoor zorgen dat mensen elkaar weer vinden. Via online netwerken en offline ontmoetingen. En vooral deze laatste gaat een bijdrage leveren aan de wereld en in de eerste instantie aan uw leven. Als we elkaar weer mogen helpen kunnen we oud worden met mensen om ons heen.
.


Meer over de auteur  |   Meer over dit aandachtgebied

Over 12manage | Adverteren | Link naar 12manage / Citeer ons | Privacy | Suggesties | Gebruiksvoorwaarden
© 2023 12manage - The Executive Fast Track. V16.3 - Laatst bijgewerkt op: 26-9-2023. Alle namen ™ van hun eigenaren.