Verhoog de veerkracht van uw organisatie


Visies > Human Resources > Advies > Verhoog de veerkracht van uw organisatie


Verhoog de veerkracht van uw organisatie
Jacques Ampe, HR Consultant, Belgium

Maak van uw medewerkers.. MeeDENKERS.


De mens in de organisatie is een belangrijk aspect van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, dat een evenwicht nastreeft tussen mens, milieu en meerwaarde (People, Planet, Profit). Vanuit zijn ervaring als HR manager, coach en trainer helpt Jacques ondernemingen in hun streven naar meer mensgericht ondernemen.

Mensgedreven is waardengedreven
Als je in een waardengedreven organisatie zit, hoef je als organisatie de waarden niet langer te verkondigen, omdat de mensen die zélf uitdragen. Deze waardenbeleving uit zich in verbeterde samenwerking, een sterkere Employer Brand, een verhoogde motivatie en loyaliteit.

Mensgedreven is waardegedreven
Dit leidt uiteindelijk tot meer productiviteit. Sterker nog; door aandacht te hebben voor de intrinsieke waarde van de mensen in de organisatie, en deze aan bod te laten komen in mee-denken en mee-werken aan oplossingen, wordt het talent van de mensen maximaal ingezet. Dit leidt tot intrinsieke en natuurlijke toegevoegde waarde. Deze toegevoegde waarde uit zich in verhoogde kwaliteit, innovatie, oplossingen en service.

Hiervoor reikt Jacques Ampe een reeks van opleidings- en coachingsprogramma’s aan, met als doelstelling om mensen meer deel te laten uitmaken van de organisatie. Door deze programma’s gaan mensen mee-denken en mee-werken. Er wordt gewerkt vanuit een hoge mate van betrokkenheid en bijdrage, waardoor de mensen hun toegevoegde waarde onmiddellijk kunnen waarnemen. Dit leidt tot verhoogde inzetbaarheid, loyaliteit en het uitdragen van de ondernemingsvisie, missie en waarden.

Geef mensen de ruimte om te groeien van meeWerkers naar meeDenkers


Reageer  |  Meer over de auteur  |  Meer over dit aandachtgebied

Over 12manage | Adverteren | Link naar 12manage / Citeer ons | Privacy | Suggesties | Gebruiksvoorwaarden
© 2021 12manage - The Executive Fast Track. V15.8 - Laatst bijgewerkt op: 22-9-2021. Alle namen ™ van hun eigenaren.