logo

Ruimte voor vernieuwing met 3V


Visies > Kennis en Ontastbare Zaken > Methode > Ruimte voor vernieuwing met 3V


Ruimte voor vernieuwing met 3V
hoving  Strategy Consultant, Netherlands

Visie, Vertrouwen & Variatie maken het verschil in organisaties.


Het is vooral vooruitgang die motiveert en leidt tot welvaart en geluk, groei en verandering zijn niet alles.
Door fluïde kennis rendabel te maken organiseer ik met cliënten vooruitgang. Alles stroomt, maar niet altijd in de goede richting en ook niet met de gewenste snelheid. Bepalen van de koers en het juiste tempo maken vooruitgang mogelijk. Oplossingen zijn niet altijd vanzelfsprekend, soms zelfs onorthodox. Niet zelden wordt het versnellen van vooruitgang pas mogelijk door te vertragen.

In de lopende processen van de cliënt vervul ik een structurerende en inspirerende rol en dat doe ik met plezier, met een solution focus en de psycho dynamische aanpak. Blokkades wegnemen en persoonlijke invloed versterken zie ik als mijn belangrijkste taken! Geluk vraagt inzet (ongelukkig worden gaat vanzelf!) en toeval is logisch. Met de logica van het gevoel komt ‘leadership and performance beyond expectations’ binnen bereik. De hiervoor omschreven benadering wordt ook wel Organisatie Coaching genoemd.

Waar het op neer komt is om ideeën goed in omloop te brengen. Alles stroomt! Dat drijft op Visie, Vertrouwen en benutten van Variatie, versterkt door het vergroten van invloed en wegnemen van blokkades. Hierin ben ik in mijn element. Zo heb ik in verschillende situaties in binnen en buitenland een bijdrage kunnen leveren aan vooruitgang en innovatie, het verbeteren van samenwerking en het versterken van leiderschap.
De volgende uitspraken zijn kenmerkend voor mijn aanpak als psycholoog.

“Creëren van statistisch zeldzame gebeurtenissen met gedragsmatige significantie”

“Innoveren is leren”

“Fluïde kennis rendabel maken”


Meer over de auteur  |   Meer over dit aandachtgebied

Over 12manage | Adverteren | Link naar 12manage / Citeer ons | Privacy | Suggesties | Gebruiksvoorwaarden
© 2023 12manage - The Executive Fast Track. V16.3 - Laatst bijgewerkt op: 23-9-2023. Alle namen ™ van hun eigenaren.