Link naar 12manage


Link naar ons... Bedankt voor uw steun!


Toestemming om te linken naar 12manage artikelen

We willen u graag toestemming geven om naar de site www.12manage.com te linken, zolang uw site geen enkele wet overtreedt, 12manage-gebruikers niet beledigt en het 12manage-merk niet schaadt.

We behouden ons het recht voor om deze toestemming in te trekken als deze, naar onze mening, misbruikt is.


Hier zijn enkele voorbeelden. Kopieer en plak naar uw website:

 

Klein

12manage - Kennisnetwerk voor managers, specialisten en academici over management.

 

Logo

U kunt ook een 12manage logo kopiŽren en plakken naar uw website. De link naar 12manage is al toegevoegd.

 

100 x 30:234x30:234x40:234x60:

 

Uitgebreid

12manage - Kennisnetwerk voor managers, specialisten en academici over management.

 


Alle kenniscentra zijn ingedeeld in 12 disciplines:
Verandering & Organisatie, Communicatie & Vaardigheden, Besluitvorming & Waardering, Ethiek & Verantwoordelijkheid, FinanciŽn & Investeren, Human Resources, Kennis & Ontastbare Zaken, Leiderschap, Marketing, Programma- & Projectmanagement, Strategie en Supply Chain & Kwaliteit.

 

Alle managementdisciplines en kenniscentra zijn beschikbaar in het Engels, plus de volgende 12 talen: Arabisch, Chinees, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch, Spaans en Zweeds.

 

12manage biedt ook een Management Woordenboek met 2000 begrippen, Management Vragen, en nuttige Management Links. Wij versturen een Management Nieuwsbrief.

 

12manage gebruikers kunnen deelnemen in onze interessegroepen, en kunnen zo netwerken en informatie uitwisselen met collega's over de gehele wereld. Er bestaat een interessegroep voor iedere managementdiscipline per taal.

 


Hoe kunt u artikelen van 12MANAGE citeren?

U mag verwijzen naar publiekelijk beschikbaar materiaal op 12manage en een enkel citaat hieruit tot maximaal 100 woorden gebruiken. U mag dit zonder verdere toestemming doen, zolang de volgende punten in acht worden genomen:

  • Tenzij anders vermeld, moet 12manage.com als de auteur van het materiaal worden vermeld.
  • Het auteursrecht van 12manage moet in elke tekst worden vermeld en er moet een link naar het bronartikel worden gegeven.

We behouden ons het recht voor de toestemming voor het gebruik van 12manage-materiaal in te trekken als deze toestemming of het materiaal naar onze mening misbruikt wordt.

Als u verwijst naar een 12manage-resource als onderdeel van een bibliografielijst, bevelen we het gebruik van het Harvard-systeem aan op de volgende wijze:

12manage.com. (Jaar). Artikel / bron titel. [Online]. Beschikbaar vanaf: https://www.12manage.com/volledige-URL. [Bezocht op: datum].


Dank u voor uw steun!About 12manage | Advertising | Link to us / Cite us | Privacy | Suggestions | Terms of Service
© 2019 12manage - The Executive Fast Track. V15.2 - Last updated: 20-11-2019. All names ô of their owners.