Om 12manage

En översikt av 12manage


Syftet med Organisationen

12manage grundades 2006 för att göra managementkunskap tillgängligt över hela världen - speciellt för personer som inte har råd med en MBA-utbildning.

Många medlemmar har gått en kurs i företagsekonomi eller MBA och vill fräscha upp sina kunskaper eller dela dem med andra.


Profil

12manage är en global kunskapsplattform om ledning. Vi underlättar utbyte av ledningskunskap och erfarenheter. Genom att göra det strävar vi efter att bidra till individuell kompetensutveckling, ledning av organisationer samt vetenskap.

Medlemmarna i vårt nätverk är mestadels seniorchefer (60%), samt ledningsspecialister (20%) och akademiker inom management (20%).

12manage har över 1.000.000 medlemmar. Se här vad våra medlemmar tycker om 12manage.

 12 discipliner, 12 språk

Alla management kunskapscentra delas in i 12managementdiscipliner: Förandring & Organisation, Kommunikation & Färdigheter, Beslutsfattande & Värdering, Etik & Ansvar, Ekonomi & Investera, Human Resources Personalfrågor, Kunskap & Immateriella Tillgångar, Ledarskap, Marknadsföring & Försäljning, Program- & Projektledning, Strategi & Innovation och Supply Chain & Kvalitet.


Alla ledningsdiscipliner och kunskapscentra är tillgängliga på engelska, plus följande 12 språk: Arabiska Kinesiska , Holländska, Franska, Tyska, Italienska, Japanska, Koreanska, Portugisiska, Ryska, Spanska och Svenska.

 

Intressegemenskaper

12manage medlemmar kan delta i en av våra intressegemenskaper och kan där knyta kontakt och utbyta information med jämlikar över hela världen. Det finns en intressegemenskap per ledningsdisciplin och språk.

 Redaktör, övriga bidragare

12manage redigeras självständigt (redaktören). Vi försöker att göra användningen av 12manage så enkel och användarvänlig som möjligt. Vi vill tacka de som har bidragit till skapandet av 12manage, däribland de viktigaste personerna, ser vår Wall of Fame.

 

Kontakta oss?

12manage B.V.

Attention Jaap H.M. de Jonge

Hollandse Hout 273

8244 GM Lelystad

Nederländerna

Ringa: +31 320 417 980

Email:  

 

Användare, besökare

De är huvudsakligen beslutsfattare och chefer. Beslutsfattare som arbetar i större företag. Akademiker eller MBA-examinerade. De flesta betraktar 12manage som mycket användbar.

Gå tillbaka till StartsidanOm 12manage | Reklam | Länk till oss / Citera oss | Sekretess | Förslagen | Användningsvillkor
© 2023 12manage - The Executive Fast Track. V16.1 - Senast uppdaterad: 1-4-2023. Alla namn ™ av deras ägare.